CANJA Cristina Maria
Conferențiar
Departamentul Ingineria și managementul alimentației și turismului
Facultatea de Alimentație și turism
Contact:
Str. Castelului nr. 148 Brașov, Romania
Corp R, sala RI9
Tel./Fax: +40 268 427777
E-mail: canja.c@unitbv.ro
Interese de cercetare:
- Optimizarea proceselor tehnologice şi a operaţiilor tehnologice de fabricare a produselor alimentare (pâine, vin, produse lactate, produse din carne etc.),
- Valorificarea superioară a materiilor prime şi a subproduselor din industria alimentară,
- Dezvoltarea-inovarea de produse alimentare noi,
- Aplicarea unor strategii de procesare a alimentelor corelate cu aplicarea principiilor de siguranţă şi securitate alimentară şi sustenabilitatea producţiei alimentare.
Publicații
- Canja C. M., Boeriu A. E., Măzărel A., BIOECONOMY AND FOOD SAFETY SECURITY, The 7th International Conference on Computational Mechanics and Virtual Engineering COMEC 2017 Brasov, ROMANIA, 16-17 November 2017, PG. 35-39,
- Boeriu A. E., Canja C. M., Măzărel A. STUDY CONCERNING PRODUCT QUALITY ON FROZEN BREAD DOUGH FORTIFIED WITH LENTIL FLOUR, The 7th International Conference on Computational Mechanics and Virtual Engineering COMEC 2017 Brasov, ROMANIA, 16-17 November 2017, PG. 35-39, pg. 31-35,
- Canja C. M., Mazarel A., Lupu M. I., Padureanu V., ROMANIAN OENOTURISM PILON FOR PROMOTION AND DEVELOPMENT OF NATIONAL IDENTITY, 4th International Multidisciplinary Scientific Conference on Social Sciences and Arts SGEM 2017, www.sgemsocial.org, SGEM2017 Conference Proceedings, ISBN 978-619-7408-16-4 / ISSN 2367-5659, 24 - 30 August, 2017, Book 1, Vol 4, 673-680 pp, DOI: 10.5593/sgemsocial2017/14/S04.088,
- Lupu M., Canja C.M, Mazarel A., Padureanu P., Badarau C. RATIONAL NUTRITION OF MODERN HUMAN, 4th International Multidisciplinary Scientific Conference on Social Sciences and Arts SGEM 2017, www.sgemsocial.org, SGEM2017 Conference Proceedings, ISBN 978-619-7408-20-1 / ISSN 2367-5659, 24 - 30 August, 2017, Book 3, Vol 3, 573-578 pp, DOI: 10.5593/sgemsocial2017/33/S12.075